O nama

Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta skija i bicikla garancija je najbolje usluge koju možete dobiti.

Ljubitelji prirode i biciklizma! Izaberite nešto iz programa Fuji, Gary Fisher ili Trek. U Mr. Big Sportu u zagrebačkoj Dubravi možete nabaviti i atestirane dječje sjedalice kao i napraviti kompletan servis bicikla. Od štelanja kočnica, podmazivanja svih dijelova, centriranja kotača, zamjene obruča... A ukoliko ste kupili novi bicikl, rastavljen i zapakiran u kutiji ne gubite živce i vrijeme. Navratite u Dubravu da vam ga profesionalci slože za par trenutaka.

Ukoliko pak zimu odlučite provesti Mr Big Sport opet će vam trebati. Bez obzira trebaju li vam nove skije, board, pancerice, nešto od nove opreme ili želite servisirati svoju već postojeću, dolaskom u ovaj servis nećete pogriješiti. Vlasnik Goran Babačić uz svoje 10 godišnje iskustvo znat će točno što vam treba.

Uostalom, zašto kupovati? U Mr. Bigu kompletnu opremu možete i iznajmiti. I za velike i za male skijaše na raspolaganju je najam kompletne ski opreme pa čak i kacige za klince. Opremu možete iznajmiti na dan, tjedan, sezonu... Kako vam odgovara. Za one koji se odluče za nešto novo, na raspolaganju su im skije i boardovi provjerenih firmi: Volkl i Blizzard.

Ukoliko se odlučite na zimski odmor otići sa svojim skijama tada navratite da vam opremu pripreme za najveće izazove. Rado će vam u ovom servisu pomoći i kod montaže i demontaže vezova, nabrusiti klizne površine i kantove, napraviti voskanje ili pokrpati nastala oštećenja. Trebate li krovne nosače za skije ili možda bicikl, nema problema i toga ima.

Ovu proljeće, ljeto i jesen sjednite na dva kotača i uživajte u radostima biciklizma, a već u zimu uživajte u snijegu na skijama ili boardovima. Da bi vaše uživanje bilo sigurno i potpuno – obavezno nas posjetite Mr. Big Sport, a ovdje možete pronaći kako doći do nas.